Bali

Ceremoniálne kakao jemnej chuti s tónmi kvetín a ovocia pohladí všetky vaše zmysly a naplní vás harmóniou a duchom ostrova Bali.

Vlastnosti nášho kakaa z Bali:

Kakao: Čistá 100 % kakaová hmota z kakaových bôbov v ceremoniálnej kvalite

Krajina pôvodu: Indonézia

Podoblasť: Bali

Odroda: Forastero

Spracovanie: Pražené

Forma: Blok

Certifikácia: pestované podľa Bio štandardov, čaká na certifikáciu

Chuť: jemná chuť s kvetinovo - ovocnými tónmi

 bali

O farmároch:

Toto vynikajúce kakao pochádza z mladého projektu farmárov na ďalekom Bali. Kakaovníky druhu Forastero sa tu pestujú na malej udržateľnej farme a spracovanie bôbov vykonávajú starostlivo a ručne výhradne miestni farmári. Projekt momentálne prechádza procesom ekologickej certifikácie a vďaka pestovaniu v zmiešanej kultúre a premysleným prírodným spôsobom ochrany je teraz možné miestne kakao produkovať úplne organicky.

photo-producers-bali  bali1 photo-producers-bali1

O odrode:

Kakao z Bali je vyrobené z tých najlepších kakaových bôbov odrody Forastero, zaujme veľmi harmonickým chuťovým profilom v ktorom sú horké tóny a kyslosť dobre integrované do výraznej chuti kakaa s ovocno-kvetinovými nuansami.

Vhodné použitie:

Možné použitie je veľmi rôznorodé, od ceremoniálneho kakaa vo forme nápoja a klasickej horúcej čokolády cez varenie, pečenie až po výrobu domácej čokolády. Kreativite sa medze nekladú.

tlacitko-do-eshopu