Ceremoniálne kakao jemnej chuti s tónmi kvetín a ovocia pohladí všetky vaše zmysly a naplní vás harmóniou a duchom ostrova Bali.
Vlastnosti nášho kakaa z Bali:
Kakao: Čistá 100 % kakaová hmota z kakaových bôbov v ceremoniálnej kvalite
Krajina pôvodu: Indonézia
Podoblasť: Bali
Odroda: Forastero
Spracovanie: Pražené
Forma: Blok
Certifikácia: pestované podľa Bio štandardov, čaká na certifikáciu
Chuť: jemná chuť s kvetinovo - ovocnými tónmi
O farmároch:
Toto vynikajúce kakao pochádza z mladého projektu farmárov na ďalekom Bali. Kakaovníky druhu Forastero sa tu pestujú na malej udržateľnej farme a spracovanie bôbov vykonávajú starostlivo a ručne výhradne miestni farmári. Projekt momentálne prechádza procesom ekologickej certifikácie a vďaka pestovaniu v zmiešanej kultúre a premysleným prírodným spôsobom ochrany je teraz možné miestne kakao produkovať úplne organicky.
O odrode:
Kakao z Bali je vyrobené z tých najlepších kakaových bôbov odrody Forastero, zaujme veľmi harmonickým chuťovým profilom v ktorom sú horké tóny a kyslosť dobre integrované do výraznej chuti kakaa s ovocno-kvetinovými nuansami.
Vhodné použitie:
Možné použitie je veľmi rôznorodé, od ceremoniálneho kakaa vo forme nápoja a klasickej horúcej čokolády cez varenie, pečenie až po výrobu domácej čokolády. Kreativite sa medze nekladú.